Need a zupa bezmleczna? Zupa z grzybów i pora może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 162 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mielony pieprz, wodę, makaron orzo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Zupa Ziemniaczano-Porowo-Grzybowa, Zupa Grzybowo-porowa z kremem tymiankowym, oraz Zupa Z Kalafiora Z Grzybami Por Z Rybą Maślaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku na średnim ogniu, podsmażyć grzyby i pory w maśle lub margarynie i oliwie z oliwek do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Grzyby
Oliwa Z Oliwek
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać sherry i zmniejszyć płyn o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
3
Następnie dodaj bulion wołowy, wodę i zmielony czarny pieprz. Doprowadzić do wrzenia i dodać makaron. Gotować delikatnie przez 10 minut, lub aż makaron będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
Bulion Wołowy
Makarony
Woda
4
W razie potrzeby udekorować pokrojonymi w plasterki grzybami.