Zupa grzybowa z pieczywem tostowym

Zupa grzybowa z pieczywem tostowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy grzybowej z chlebem tostowym. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać bulion warzywny, grzyby portobello - łodygi odrzucone, masło i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczywo tostowe, fasolka i zupa jarzynowa, Domowa Zupa Pomidorowa Z Pieczywem Czosnkowym Opiekane Kanapki Z Serem, oraz Make-Ahead Grzybowa Pomidorowa Zupa Chlebowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec kromki chleba na blasze do pieczenia przez około 1 godzinę i 40 minut, aż głęboko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
W garnku roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać grzyby i czosnek, doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż grzyby zmiękną, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
5
Dodać bulion i 1/2 szklanki śmietany; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić, aż grzyby będą miękkie, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
BulionBulion
KremKrem
6
Dodać chleb tostowy do zupy; gotować na wolnym ogniu, aż zmięknie, 5 protokół. Pracując partiami, puree zupę w robocie kuchennym. Odstawić zupę do garnka, doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ChlebChleb
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
GarnekGarnek
7
W rondlu zagotuj pozostałe 1/4 szklanki śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia; ubijać do spienienia. Zupę ułożyć w miseczkach, na wierzch polać spienioną śmietaną, udekorować koperkiem i skrzelami portobello i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
KoperKoper
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn