Groch i zupa ziemniaczana z estragon Pesto może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 824 kalorii, 20g białka, oraz 54g tłuszczu każdy. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, orzechy pistacjowe, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pistacjowo-estragonowe pesto z groszkiem i ziemniakami, Sałatka Ziemniaczana Z Groszkiem Cukrowym I Kremowym Estragonem Vinaigrette, oraz Zupa z pora, ziemniaków i estragonu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej duży holenderski piekarnik na średnim ogniu z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia kilka obrotów patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać pancetta, Jeśli za pomocą, cebula i czosnek. Mieszaj od czasu do czasu przez 3 do 4 minut, następnie dodaj ziemniaki i dopraw solą i pieprzem, do smaku. Przykryć patelnię i gotować przez 5 minut więcej, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj escarole i doprawić gałką muszkatołową, przykryć patelnię i niech więdną przez 2 protokół. Wymieszać bulion z wodą i doprowadzić zupę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 15 minut dla smaków połączyć, dostosować sól i pieprz, do smaku, i ostudzić. Przechowywać do posiłku przed make-ahead. Zupę, przykrytą, zagotować na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Escarole
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Włożyć zioła do robota kuchennego wraz z orzechami i startym czosnkiem. Doprawić solą i pieprzem, do smaku, następnie dodać skórkę z cytryny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i ser. Pulse do grubej pasty, a następnie przenieść pesto do pojemnika i skropić górną cienką warstwą oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aby opóźnić brązowienie. Przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej, gdy będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Srebrne Nonpareile
Sos żurawinowy, Do Podania
1 Pomarańcza, Skórka
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek