Zupa grochowa Sary
Zupa grochowa Sary to bezglutenowe i bezmleczne zupa. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 5G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 15 minut. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz pod ręką groszek, szczypiorek, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sarah Bernhardt (Sarah Bernhardt-Kager) (Duńska), Sałatka Z Zimnego Groszku, oraz Makaron z papryką cukrową i marchewką soba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić suchy cały groszek w garnku z wystarczającą ilością wody, aby pokryć, i moczyć 8 godzin lub przez noc.
Odcedzić namoczony groszek i wrócić do garnka. Przykryć 2 litrami wody.
Wymieszać w suchym podzielonym groszku, bazie warzywnej, soli wieprzowej, cebuli, marchwi, szczypiorku, słony, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować 2 godziny, aż groch będzie miękki.
Przed podaniem wyjąć i wyrzucić soloną wieprzowinę.