Zupa Dyniowa Wolnoopalająca
Powolna zupa dyniowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz oliwę z oliwek, laski cynamonu, ciężki krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest znakomite. Spróbuj Slow Cooker Kremowa Zupa Z Dyni, Zupa curry z dyni 5-składnikowa w powolnej kuchence, oraz Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj dynię i cebulę; gotować i mieszać, aż lekko rumiane.
Przenieść do wolnej kuchenki.
Wlać wystarczającą ilość bulionu z kurczaka, aby pokryć dynię. Zwiąż rozmaryn, tymianek, szałwię, cynamon i liście laurowe w kawałku gazy i umieść w wolnej kuchence. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4 godziny.
Po 4 godzinach wyjąć saszetkę ziołową. Wymieszaj śmietanę i zmiksuj zupę mikserem ręcznym, aż będzie gładka.