Zimowa Panzanella

Zimowa Panzanella
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Winter Panzanellan. Ten przepis służy 11 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 118 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz dyni, tymianek, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zimowa Panzanella, Zimowa Panzanella z sosem jabłkowym, oraz Zimowa sałatka Panzanella z grejpfrutem, koprem włoskim i awokado dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsem i mięsnymi sosami makaronowymi, drobiem i twardymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje11
Ocena Zdrowia28
Magazyn