Ziemniaki Faszerowane Baja
Ziemniaki faszerowane Baja wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 476 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,65 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ser pepperjack, kukurydzę, paprykę chile i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczone Faszerowane Ziemniaki (Ziemniaki Tandoori), So-Cal Baja Hot Dog, oraz Baja Turkey Sub.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Każdy ziemniak przebić kilka razy i obficie natrzeć olejem.
Piec, aż zmiękną, o 45 do 55 protokół.
Tymczasem w średniej misce połączyć śmietanę, ser, kukurydzę i chiles.
Gdy ziemniaki są gotowane, wyciąć szczelinę w górnej części każdego z nich i wycisnąć lub miąższ z miąższu, pozostawiając skorupę o grubości 1/2 cala.
Mięso ziemniaczane połączyć z mieszaniną sera; dobrze wymieszać. Łyżka mieszanki ziemniaków z powrotem do muszli, i umieścić je na blasze do pieczenia.
Piec przez 15 minut, lub aż ser topi się i złocisty.