Zielona pasta Curry (gaeng Kiow Wan) wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Na $4.96 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 1. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 13g białka, oraz 1g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz trawę cytrynową, chili, krewetki Pasta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 84%. Zielona Pasta Curry, Domowa Tajska Zielona Pasta Curry (I Łatwe Tajskie Zielone Curry), oraz Tajska Zielona Pasta Curry są bardzo podobne do tego przepisu.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Zespół kadr Stones Gruner Veltliner z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.