Zapiekanka Z Kurczaka Tamale
Zapiekanka z kurczaka Tamale może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.16 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś mieszankę muffinek kukurydzianych, mielony pieprz, pierś z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać substytut jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Jagodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zapiekanka Z Kurczaka Tamale, Zapiekanka Z Kurczaka Tamale, oraz Zapiekanka Z Kurczaka Tamale dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/4 szklanki sera i dalej 7 składników (przez chiles) w dużej misce, mieszając tylko do wilgotne.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Piec w 400 przez 15 minut lub aż zestaw. Całą powierzchnię obficie przebić widelcem; polać sosem enchilada na wierzch. Wierzch z kurczakiem; posypać pozostałym 3/4 szklanki sera.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub do rozpuszczenia sera.
Wyjąć z piekarnika; odstawić 5 minut.
Pokroić na 8 kawałków; każdą porcję wymieszać z 1 łyżką kwaśnej śmietany.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie.
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
The 2016 Fiddlestix Vineyard Pinot Noir shows violet and blueberry characteristics, along with earth, hints of black tea and a long smoky finish.Vegan