Zapiekanka z kiełbasą i dzikim ryżem

Zapiekanka z kiełbasą i dzikim ryżem
Zapiekanka z kiełbasą i dzikim ryżem może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 14g białka, oraz 19g tłuszczu. Za $1.05 za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne, i odbywa się w około 1 godzina i 35 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi ci smak domu. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś masową kiełbasę wieprzową, płatki pietruszki, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Zapiekanka z dzikiego ryżu i kiełbasy, Zapiekanka z dzikiego ryżu i kiełbasy, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu Z Kiełbasą.

Instrukcje

1
Gotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni gotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić. W dużej misce połącz pozostałe składniki; dodaj ryż i kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przenieś do natłuszczonego 2-qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec bez przykrycia w 350° przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn