Zapiekanka z nadziewanej kapusty to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Za $1.2 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 17g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis z Taste of Home wymaga papryki, cebuli, ryżu i sosu worcestershire. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 20 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zapiekanka Z Faszerowanej Kapusty, Zapiekanka Z Kapusty Faszerowanej, oraz Łatwa Zapiekanka Z Nadziewanej Kapusty.
Instrukcje
1
Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przenieś do 5-qt. powolna kuchenka; dodaj kapustę, zielony pieprz i ryż.