Zapiekanka z indykiem i farszem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj upiec indyka i farszu. Ten przepis służy 8. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ser szwajcarski, Indyk, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indyk mojej babci z farszem chlebowym i jak ugotować idealnego indyka, Klasyczny farsz z indyka (służy do nadziewania indyka), oraz Wypiek Farszu Warzywnego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Rozłóż indyka w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9 cali. Top z brokułami.
W średniej misce wymieszać zupę, śmietanę i ser; rozłożyć na brokułach. W dużej misce, wymieszać razem mieszankę farszu i gorącej wody; posypać zapiekanką.
Piec odkryte 35 do 40 minut lub aż gorące i bąbelkowe.