Zapiekanka Do Pizzy Wolnowar
Zapiekanka do pizzy Wolnowar może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Za $1.01 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 14 porcji z 313 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 982 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Jest idealny do Jesień. Mieszanka skondensowanego kremu z zupy grzybowej, cebuli, makaronu tubowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Zapiekanka Do Pizzy Wolnowar, Zapiekanka Tamale w powolnej kuchence - 75 dni lata powolna kuchenka s, oraz 365 dni powolnego gotowania: do zapiekanki Enchilada w powolnej kuchence.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie na patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Odcedź makaron; umieść w 5-qt. powolna kuchenka. Dodaj mieszankę wołową, ser, sos do pizzy, zupę i pepperoni. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 2-3 godziny lub do podgrzania.