Włoskie Kiełbasy Hoagies

Włoskie Kiełbasy Hoagies
Przepis Włoski kiełbasa Hoagies może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz paprykę, sos marinara o niższej zawartości sodu, kiełbasę z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoskie Kiełbasy Hoagies, Włoskie Hoagies Warzywne, oraz Włoskie Hoagies Wieprzowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Wydrąż górne połówki rolek. Ułóż rolki, pokrój boki w górę, na blasze do pieczenia. Broil 1 1/2 protokół lub do tosty. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj kiełbasę na patelni; gotować 2 minuty lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać cebulę i czosnek; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
6
Dodaj marinara, papryka, i czarny pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 6 minut lub do papryki jest ostry-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
PaprykaPapryka
7
Ułóż około 3/4 szklanki mieszanki kiełbasy na dolnej połowie każdej rolki; posypać każdą porcję około 2 łyżki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
SerSer
RolkaRolka
8
Umieścić na blasze do pieczenia; dusić 2 minuty lub aż ser topi. Top z górnych połówek rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn