Włoskie kanapki z wołowiną mamy

Włoskie kanapki z wołowiną mamy
Włoskie kanapki z wołowiną mamy to śródziemnomorski przepis, który serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 15g tłuszczu i w sumie 416 kalorii. Za $2.0 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, pieczeń z polędwicy wołowej, mieszankę sosów sałatkowych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako danie główne, i odbywa się w około 8 godzin i 20 minut. Z łyżką wynik 52%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wolnowarowe Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, Wolnowarowe Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, oraz Wolnowarowe Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini.

Instrukcje

1
Na dużej patelni zrumienić każdą pieczeń na oleju ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Odpływ.
3
Przenieś mięso do 7-qt. powolna kuchenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
4
Połącz wodę, cebulę, czosnek, sos sałatkowy i mieszanki sosów, płatki pieprzu, włoskie przyprawy i sos Worcestershire; polać wołowiną. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Grubo Pokruszone Sezonowane Krakersy żytnieGrubo Pokruszone Sezonowane Krakersy żytnie
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Usuń wołowinę; lekko ostudzić. Odtłuścić tłuszcz z soków do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
6
Wlej soki do dużej miski. Rozdrobnij wołowinę dwoma widelcami; Dodaj do miski. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Przenieść do pojemników zamrażarki. Zamrażać do 3 miesięcy.
8
Aby użyć mrożonego mięsa: rozmrozić w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
9
Wstawić do holenderskiego piekarnika;podgrzej. Za pomocą łyżki cedzakowej umieść 1/2 szklanki na każdej bułce. W razie potrzeby posyp serem i giardinierą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Włoski w menu? Spróbuj połączyć się z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 34 dolarów za butelkę.
Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva
Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva
Złożony nos wiśni, dojrzałej jeżyny, cassis i ciepłych przypraw, gładkie i okrągłe podniebienie oraz długie wykończenie. Mieszanka: 95% Sangiovese i 5% Merlot.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia16
Magazyn