Włoski wszystkie naturalne mielone kiełbasa farsz może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1218 kalorii, 48g białka, oraz 74g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka chleba focaccia, parmezan, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Sos mięsny wolno gotowany z mielonym indykiem i włoską kiełbasą, Włoski Farsz Do Kiełbas, oraz Tradycyjny Włoski Farsz Do Kiełbas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na patelni, gotować i pokruszyć kiełbasę w 1 łyżka oliwy z oliwek, aż Nie różowy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W dużej misce połącz kostki chleba i pozostałą oliwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.