Włoska Pizza Klopsikowa
Włoska pizza z głębokim daniem może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 533 kalorie. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, szpinak, ser provolone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Włoska Kiełbasa Deep Dish Pizza, Pizza Deep-Dish z włoską kiełbasą i brokułami Rabe, oraz Pizza Deep-Dish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Naciśnij ciasto pizza crust do dołu i do góry strony A9-calowy Okrągły cakepan pokryte sprayem do gotowania. Płaszcz ciasto z gotowania sprayu (aby pomóc crust brązowy).
Piec w temperaturze 425 na dolnej półce piekarnika przez 10 minut.
Odcedzić szpinak i wcisnąć między ręczniki papierowe, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Połącz szpinak i 3 kolejne składniki; dobrze wymieszaj.
Dodaj bułkę tartą, parmezan i białko jajka, dobrze mieszając. Uformuj mieszankę na 12 klopsików. Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj klopsiki, i gotować 8 do 10 protokół lub aż rumiane.
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Rozprowadź 1/2 szklanki klasycznego włoskiego sosu pomidorowego na skórce, pozostawiając 1/2-calową granicę.
Połącz twarożek, ser ricotta, 1/4 szklanki sera provolone i pierścienie pieprzu.
Połowę masy serowej rozprowadzić na sosie pomidorowym. Ułóż klopsiki na mieszaninie serowej. Łyżka pozostałych 1/2 szklanki sosu pomidorowego i pozostałą mieszaninę sera wokół klopsiki.
Piec w temperaturze 425 na dolnej półce piekarnika przez 15 minut.
Posypać pozostałą 1/4 Puchar ser provolone, i piec 5 dodatkowych minut lub aż ser topi.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Viticcio Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Viticcio Chianti Classico
Genialny rubinowy kolor czerwony, na nosie to wino oferuje zapachy czerwonych owoców, śliwek i fiołków. Widoczne są również nuty blond tytoniu, grafitu, wilgotnego podkładu i nut toasty. Na podniebieniu jest przyjemnie orzeźwiający, z eleganckimi i zrównoważonymi taninami, które pozostawiają długie wykończenie tostów i gorzkich nut kakaowych, które pochodzą ze starzenia się w drewnie.