Węgierski Stek Szwajcarski

Węgierski Stek Szwajcarski
Przepis Węgierski szwajcarski stek może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 33 minuty. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać szczypiorek, papryka, ketchup, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Węgierski Stek Bandyta, Easy Swiss Steak: Obfity Stek Z Kostki, oraz Szwajcarski stek dla dwojga.

Instrukcje

1
Wołowinę pokroić na 4 porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
2
Posyp obie strony wołowiny przyprawioną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
WołowinaWołowina
3
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować wołowinę na patelni 4 do 8 protokół, obracając raz, aż brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać pomidory, paprykę, keczup i kminek; zmniejszyć ogień. Przykryć i dusić 15 do 20 minut lub aż wołowina będzie miękka. Każdą porcję polać śmietaną i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
PomidorPomidor
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
PaprykaPapryka
SzczypiorekSzczypiorek
WołowinaWołowina

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc
TrudnośćNormalny
Gotowe W33 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn