Wędzona Pierś Z Indyka
Wędzona pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 389 kalorii, 57g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz gałązki rozmarynu, cebulkę czosnku, gałązki tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wędzona Pierś Z Indyka, Wędzona Pierś Z Indyka, oraz Chili-Spiced Wędzona Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś cydr i następne 7 składników do wrzenia w dużym garnku lub 8-qt. Holenderski piekarnik na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do średniego, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z lodem. Całkowicie schłodzić (1 godzina).
Umieścić indyka w solance; przykryć i schłodzić 5 do 12 godzin.
Przygotuj wędzarnię zgodnie ze wskazówkami producenta, doprowadzając temperaturę wewnętrzną do 225 do 250; utrzymuj temperaturę od 15 do 20 minut.
Ułożyć kawałki drewna na węglu.
Wyjąć indyka z solanki i osuszyć ręcznikami papierowymi. Dym indyka, utrzymując temperaturę wewnątrz palacza między 225 A 250, przez 3 i 1/2 do 4 godzin lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 16
Wyjąć indyka, przykryć luźno folią aluminiową i odstawić na 10 do 15 minut przed krojeniem.