(Wyłącznie w Internecie) Runda 2: Zupa-krem ze szparagów

(Wyłącznie w Internecie) Runda 2: Zupa-krem ze szparagów
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj (wyłącznie w Internecie) Rundę 2: Zupę-krem ze szparagów. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 638 kalorii, 21 g białka i 38 g tłuszczu każda. Za 3,08 USD za porcję ten przepis pokrywa 30% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pomidory z puszki, sól, ocet balsamiczny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis przypadł do gustu trzem smakoszom i kucharzom. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 17 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 70% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Szparagi w okrągło, Zupa z pieczonych pomidorów z polewą pajęczą i Kremowa zupa pomidorowa z polewą pajęczą.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Dodaj olej do średniego garnka i podgrzej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj cebulę i łodygi szparagów i smaż przez 5 minut. Wlać mleko i natkę pietruszki i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 5 minut. Ostrożnie włóż do blendera i zmiksuj na puree lub zmiksuj za pomocą blendera ręcznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać z powrotem do garnka przez sitko o drobnych oczkach i ponownie ustawić garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Wymieszaj zupę ziemniaczaną i śmietanę, dopraw solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, następnie zdjąć z ognia i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Zupa ZiemniaczanaZupa Ziemniaczana
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Połóż zamrożony spód ciasta na blasze do pieczenia. Nakłuj spód ciasta widelcem i piecz przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Podsmaż boczek na patelni na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Wyjąć boczek i odsączyć na papierowym ręczniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
10
Dodaj końcówki cebuli i szparagów na patelnię z tłuszczem z boczku i smaż do miękkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
W dużej misce wymieszaj ricottę, mleko i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
12
Dodać natkę pietruszki, połowę pomidorów i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
13
Dodaj mieszankę szparagów i cebuli i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
14
Na przygotowany spód wlać masę jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
15
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 do 45 minut lub do momentu, aż nadzienie stwardnieje, a tarta lekko się zarumieni z wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
16
Wyjmij z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
17
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
18
W małej misce wymieszaj pozostałe pomidory z bazylią, octem balsamicznym i dopraw szczyptą soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
19
Podawać jako dodatek do tarty.

Składniki

1bunchfresh asparagus tips, reserve stems for another usefresh asparagus tips, reserve stems for another use2plastryboczek posiekanyboczek posiekany11 funt cukinii,1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)0świeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej do przyprawświeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej do przypraw411Orzechy dowolne (posiekane)pomidory pokrojone w kostkę, dobrze osuszone, podzielonepomidory pokrojone w kostkę, dobrze osuszone, podzielone2(zima)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniakrem z zupy ziemniaczanejkrem z zupy ziemniaczanej2jajka lekko ubitejajka lekko ubite21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.posiekane świeże liście bazyliiposiekane świeże liście bazylii21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.posiekane świeże liście bazyliiposiekane świeże liście bazylii1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekane świeże liście pietruszkiposiekane świeże liście pietruszki616 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDodatkowe pokruszone laski cukierkówDodatkowe pokruszone laski cukierków4886 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDodatkowe pokruszone laski cukierkówDodatkowe pokruszone laski cukierków1( bakłażany)cebula posiekanacebula posiekana19-calowy9-calowe mrożone ciasto9-calowe mrożone ciasto124Orzechy dowolne (posiekane)przez ciastoprzez ciasto11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.sól, plus więcej do przyprawsól, plus więcej do przypraw4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i pieprzSól i pieprz2(zima)chipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe80Orzechy dowolne (posiekane)posiekana żółta cebulaposiekana żółta cebula
TrudnośćTwardy
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn