Wołowina I Awokado Fajitas

Wołowina I Awokado Fajitas
Przepis wołowina i awokado Fajitas jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 703 kalorie, 47g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 4,67 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Mieszanka mąki tortille, pieprz, chile proszku i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczarkowe fajitas z awokado, Patelnia kurczak Fajitas z awokado, oraz Krewetki fajitas z kremem z awokado.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Adelsheim Pinot Noir (pół butelki). Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Dzięki szerokiej gamie pochodzenia i klonów, to wino wyświetla czerwone aromaty kandyzowanej wiśni, granatu i maliny na nosie i podniebieniu. Ponadto można znaleźć lekki dotyk brązowych przypraw, takich jak gałka muszkatołowa, cynamon, all-spice. Wierny naszemu stylowi domowemu, jest elegancko teksturowany z płynnie zintegrowanymi, jedwabistymi, polerowanymi Kannami. Połącz go z łososiem, ahi, cielęciną, wieprzowiną, drobiem (pomyśl o kaczce), beefor obfite przystawki Wegetariańskie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia74
Magazyn