Wolnowar Ribollita
Wolnowarowy Ribollitan to danie główne, które serwuje 4. Za $3.09 za porcję, ten przepis okładki 42% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 704 kalorii, 30g białka, oraz 28g tłuszczu. Mieszanka koncentratu pomidorowego, koszernej soli i pieprzu, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 7 godzin i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Spróbuj Wolnowar Ribollita, Wolnowar Ribollita, oraz Wolnowar Ribollita dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Połącz marchewki, seler, kapustę, pancettę, fasolę, koncentrat pomidorowy, skórkę parmezanu, 1 łyżeczkę soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i 7 szklanek wody w powolnej kuchence o pojemności od 5 do 6 litrów. Przykryj i gotuj na małym ogniu, od 7 do 8 godzin. Pozostaw 1 kromkę chleba w temperaturze pokojowej, aby lekko wyschła.
Przed podaniem dodaj czerstwy chleb do powolnej kuchenki. Przykryj i kontynuuj gotowanie, około 10 minut. Dobrze wymieszaj zupę, a następnie dodaj starty parmezan i pietruszkę. Dopraw solą i pieprzem.
W międzyczasie rozgrzej brojlery.
Rozłóż pozostałe 4 kromki chleba na blasze do pieczenia i skrop oliwą z oliwek. Podsmaż na złoty kolor, 1 do 2 minut z każdej strony.
Umieść plasterek w każdej misce.
Podgrzej 3 łyżki oliwy z oliwek i czosnek na średniej patelni na średnim ogniu. Gotuj, często obracając patelnię, aż czosnek będzie złotobrązowy, około 3 minut. Do zupy wmieszaj czosnek i olej. Kadzi zupę nad chlebem w miseczkach.