Rolniczy Placek Warzywny

Rolniczy Placek Warzywny
Jeśli 2,12 zł za porcję spada w budżecie, rolniczy placek warzywny może być wybitny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 424 kalorie, 14g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Mieszanka oliwy z oliwek, mąki kukurydzianej, okra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Ciasto Bourbon-Gruszka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ciężką blachę do pieczenia na środkowym stojaku piekarnika, a następnie rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wrzucić squasha z 1 łyżeczką soli, a następnie odcedzić w durszlaku 30 minut. Pat squash dry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Gotować szalotki (z wyjątkiem zieleni) i czosnek w oleju z 1 łyżeczka soli i 1 łyżeczka pieprzu w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
CzosnekCzosnek
ZieloniZieloni
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj squasha i okra i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie, 7 do 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
5
Zdjąć z ognia i wymieszać pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
6
Przenieść do dużej miski, a następnie wrzucić kukurydzę, ser, bazylia, mąka kukurydziana, i zieleni scallion. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
SerSer
BazyliaBazylia
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Wysusz suche składniki z masłem w robocie kuchennym, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek z mniej więcej grudkami masła o wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Przełożyć do miski i wymieszać z mlekiem, aż mieszanina po prostu utworzy ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Zebrać ciasto do kulki i schłodzić, owinięte w folię, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Podziel ciasto i rozwałkuj 1 kawałek na dobrze posmarowanej mąką powierzchni wałkiem do ciasta w 13-calową rundę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
5
Przenieść na 9-calową szklaną płytkę ciasta, pozostawiając zwis.
6
Jajka rozłożyć równomiernie w skorupce i doprawić 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
JajkoJajko
SólSól
7
Dodać nadzienie warzywne, lekko wkręcając się w środek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
8
Pozostałe ciasto rozwałkować w ten sam sposób i umieścić na nadzieniu. Trim, pozostawiając 1/2-calowy zwis. Naciśnij krawędzie skorupy razem. Fold zwis pod i zacisnąć krawędź wokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
RolkaRolka
9
Umyj skórkę z dodatkowym mlekiem, a następnie wytnij 3 otwory parowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
MlekoMleko
10
Piec, aż skorupa jest złoty i napełniania jest bulgotanie, 50 minut do 1 godziny. Ostudzić co najmniej 15 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn