Przepis Wieczerza z Grzybowo-szałwiową polentą może zaspokoić Twoje Żydowskie pragnienie w mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 12,61 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 1427 kalorii, 130g białka, oraz 75 g tłuszczu. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, bulion wołowy, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Sprawdza się jako drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szałwia Polenta, Szałwia Polenta, oraz Dynia-Szałwia Polenta dla podobnych receptur.
Dodać cebulę, czosnek, bay i doprawić solą i pieprzem, gotować do miękkości 8 do 10 minut, dodać kilka szczypty goździków i mieszać w koncentracie pomidorowym 1 minutę. Następnie wymieszać z winem i odsączyć patelnię, następnie dodać bulion i pomidory pokrojone w kostkę i wymieszać do połączenia. Umieścić mięso z powrotem do garnka i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W Puszkach Pokrojone W Kostkę
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Piec 1 1/2 godziny, a następnie odkryć i piec 1 godzinę, aby zmniejszyć płyny, a następnie umieścić pokrywę z powrotem na i gotować aż bardzo miękkie, 1 1/2 godziny więcej.
Wyjmij mostek na deskę do rzeźbienia i przykryj folią, aby się ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
10
Zmniejsz sos na kilka minut, gotując delikatnie, odsłonięty, aby nieco zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu i dodać czosnek i grzyby, gotować do bardzo miękkiej, doprawić solą i pieprzem i wymieszać z szałwią. Doprowadzić mieszaninę wywar-mleko do wrzenia w rondlu i dodać polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Polenta
1 Pomarańcza, Skórka
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
12
Ubijać polentę 2 do 3 minut, aż odciągnie się od strony garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
13
Dodać masło, jeśli używasz i złożyć grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
14
Mostek pokroić w plasterki i podawać z sosem na polencie z pieczarkami. Schłodzić połowę mostku i przechowywać na później w tygodniu. Rozrzuć kilka gorzkich zieleni na górze, aby uzyskać opcjonalny Dekor.