White Christmas Fudge

White Christmas Fudge
White Christmas Fudge jest bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Przepis ten podaje 81. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz morele, wiśnie, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj My Christmas Fudge, Christmas Fudge Pops, oraz Christmas Butter Fudge podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia a 9-in. kwadratowa patelnia z folią i nasmarować folię 1 łyżeczką masła; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
2
W dużym, ciężkim rondlu połączyć cukier, mleko i pozostałe masło. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż do połączenia. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 5 minut bez mieszania. Zmniejsz ciepło do niskiego; wymieszaj białą czekoladę. Gotować i mieszać, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Biała CzekoladaBiała Czekolada
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia; wymieszać z ekstraktem. Złóż migdały, morele, wiśnie i żurawinę. Natychmiast rozprowadzić na przygotowaną patelnię. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do Ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
MorelaMorela
CzereśnieCzereśnie
MigdałyMigdały
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Za pomocą folii wyciągamy krówki z patelni. Wyrzucić folię; krówki pokroić na 1-in. kwadraty. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 m.
Porcje81
Ocena Zdrowia0
Magazyn