Wasabi Pieczony Dorsz Czarny

Wasabi Pieczony Dorsz Czarny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj czarnego dorsza z Wasabi w pieczeniu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.76 za porcję. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 39g białka, oraz 28g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, zrównoważonego dorsza, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czarny i Pomarańczowy: czarny sezam i łosoś z solą morską w sosie Wasabi-Limonka, Grillowany Czarny Dorsz Ze Świeżym Wasabi & Mirin, oraz Wasabi Trufle Imbirowe Z Czarnym Sezamem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w górnej trzeciej części piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
3
Wymieszać majonez i pastę wasabi w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WasabiPasta Wasabi
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Posmaruj patelnię brojlerów olejem roślinnym i umieść rybę na patelni. Posmaruj majonezem wasabi równomiernie na wierzchu ryby. Broil, aż ryba jest Firma i szczyty są głębokie złote, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
WasabiWasabi
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Awokado pokroić na pół, Wgłębić i obrać, a następnie pokroić na 12 cienkich klinów. Doprawić solą i wycisnąć sok z limonki na awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Podziel rybę między talerze i ułóż awokado na górze lub obok ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn