Ugotuj książkę: pieczeń wołowa na kościach szpiku

Ugotuj książkę: pieczeń wołowa na kościach szpiku
Ugotuj książkę: pieczeń wołowa na kościach szpiku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 8,52 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 76 g tłuszczu, oraz w sumie 1135 kalorii. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, kości szpiku, kurczaka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Książka: Ostatnia Wieczerza Gordona Ramsaya, pieczeń wołowa i pudding Yorkshire, Ugotuj książkę: Perfect Pot Roast, oraz Ugotuj książkę: Pieczony kurczak w Porchettacie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. zwiąż oko sznurkiem rzeźniczym. Obficie doprawić solą i pieprzem. W dużej patelni do pieczenia ustawionej na dużym ogniu podgrzewaj olej, aż będzie prawie Dymiony. Zapiekać pieczeń ze wszystkich stron, aż ma dobrą brązową skórkę, 4 do 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Pieczeń przekładamy na talerz i odstawiamy.
3
Dodać cebulę i czosnek na patelni i gotować, mieszając, aż rumiane, o 5 protokół. Ułóż Kości między cebulą i czosnkiem, układając je w stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Pieczeń kładziemy na kości i cebulę, a następnie roztrzepujemy masło na wierzchu mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Dodaj wywar lub wino na dno patelni, upewniając się, że płyn nie pokrywa kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Przenieś patelnię do piekarnika i gotuj przez 35 minut, fastrygując co około 15 minut sokami z patelni i wywarem. Pieczenie odbywa się, gdy natychmiastowy odczyt termometr umieszczony w najgrubszej części mięsa rejestruje 49° dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
7
Wyjmij patelnię z piekarnika i pozostaw na 5 do 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Pieczeń może być podawana na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
9
Rozłóż szpik z kości na chlebie, aby towarzyszył posiłkowi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn