Ciastka herbaciane Bek ' s Lemon beza

Ciastka herbaciane Bek ' s Lemon beza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj ciastka herbaciane Bek ' s Lemon beza. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 34 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, chłodny bicz, mieszankę puddingu cytrynowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 41 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 15%. Podobne przepisy obejmują Ciastka Z Herbatą Cytrynową, Ciastka Z Herbatą Cytrynową, oraz Ciastka Z Herbatą Cytrynowo-Jogurtową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wymieszaj mieszankę ciasta z pojemnikiem chłodnego bicza i dodaj 1 białko jaja. Spryskaj puszkę na muffinki sprayem zapobiegającym przywieraniu. Nabierz 1 łyżkę mieszanki do każdej puszki. Posmaruj ręce lub grzbiet łyżki mąką i naciśnij ciasto, spłaszczając je jak skórkę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
3
Piec przez 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Wyjmij z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przed wyjęciem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Wymieszaj 2 szklanki mleka z 2 paczkami mieszanki budyniowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
6
Mieszanina powinna być gęsta.
7
Dodaj 1 łyżkę mieszanki budyniowej na wierzch każdego ciasta i posmaruj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Podnieś temperaturę piekarnika do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Ubij pozostałą 1 szklankę białek, aż utworzą się miękkie szczyty, a następnie dodaj cukier i śmietanę z kamienia nazębnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
10
Mieszaj, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż skórkę z 1 cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
11
Rozłóż lub potrzyj 1 łyżkę bezy na wierzchu każdego ciasta. Całkowicie zakryj górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
12
Piec w temperaturze 425 stopni F, aż końcówki będą lekko złote, około 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciasto w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W41 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn