Ugotuj książkę: Mostaccioli z pomidorowym Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj gotować książkę: Mostaccioli z Pesto pomidorowym. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 722 kalorie, 22g białka, oraz 44g tłuszczu. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, sok pomidorowy, pecorino romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mostaccioli z suszonym Pesto pomidorowym, Ugotuj książkę: brokuły i Pesto Tagliatelle, oraz Ugotuj książkę: pieczone pomidory i Pesto z pestek dyni.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Połącz pastę pomidorową, oliwę z oliwek, orzeszki piniowe, sól, cayenne, sok pomidorowy i czosnek w misce robota kuchennego. Uruchom silnik, aż będziesz miał gładkie przeciery. Odstawić w temperaturze pokojowej podczas gotowania makaronu. (Pesto można przykryć i schłodzić w lodówce, ale należy doprowadzić je do temperatury pokojowej przed gotowaniem makaronu.)
Obficie posolić wrzącą wodą; wrzucić do suszonego makaronu. Gotować, zgodnie z instrukcją opakowania, aż al dente.
Odcedzić, rezerwując około 1/2 szklanki wody z makaronu.
Makaron przełożyć do miski.
Dodaj tyle pesto płaszcz makaron obficie.
Dodać trochę wody makaronu, 1 łyżka na raz, jeśli pesto wydaje się zbyt grube.
Posypać Romano, i podać więcej sera i pozostałe pesto przy stole.