Tuńczyk Z Grilla

Tuńczyk Z Grilla
Grillowany Tunan to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 160g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 1004 kalorii. Na 23,57 zł / porcja, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać steki z tuńczyka, chrzan, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowany Tuńczyk z grillowanym Ratatouille kuskus i Dekonstruowanym Pesto, Tuńczyk Z Grilla, oraz Tuńczyk Z Grilla.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj tuńczyka. Uszczelnić i schłodzić 1 godzinę, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Wyjmij tuńczyka z plastikowej torby, wyrzuć marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Tuńczyk z grilla, przykryty pokrywą grilla, na dużym ogniu (400 do 50
Składniki, których będziesz potrzebować
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
5
Podawać ze szparagami gotowanymi na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
6
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn