Tuńczyk Oregon Topi Się

Tuńczyk Oregon Topi Się
Need a pescatariańskie danie główne? Oregon tuńczyk topi się może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 646 kalorii, 40g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka octu balsamicznego, sól i pieprz, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tuńczyk Oregon Topi Się, Sałatka z tuńczyka Bunk ' s Oregon Albacore, oraz Tuńczyk Topi Się.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj tuńczyka z cebulą, oliwą z oliwek, octem, bazylią i pokruszoną czerwoną papryką. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
BazyliaBazylia
CebulaCebula
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Rozgrzej prasę panini lub patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
PatelniaPatelnia
3
Pokrojone boki roladek rozłóż musztardą i majonezem, a każdą roladę na pół posmaruj plasterkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
SerSer
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
RolkaRolka
4
Sałatkę z tuńczyka rozłóż na dnie i przykryj ogórkami. Zamknąć kanapki i rozprowadzić na zewnątrz bułki z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
MasłoMasło
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
RolkaRolka
TuńczykTuńczyk
5
Dodaj kanapki do prasy i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ser topi się, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
6
Kanapki pokroić na pół i podawać.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Peju Province Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 38 dolarów za butelkę.
Prowincja Peju Merlot
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn