Toskańskie Piersi Z Kurczaka
Toskańskie piersi z kurczaka mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pola przepisu na danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 34g białka, oraz 9g tłuszczu. Za $1.95 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, pomidorów w puszkach, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pieprz, możesz podążać za tym daniem głównym z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tuscan Glazed Chicken (adaptacja Hellmann ' s Chicken Change Up), Kurczak Toskański, oraz Toskańskie Ciasto Z Kurczakiem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cebulę i paprykę na oleju przez 4-5 minut lub do uzyskania chrupiącej miękkości. Dodaj czosnek; gotuj 1-2 minuty dłużej lub do miękkości warzyw.
Spłaszcz kurczaka do 1/2 cala. grubość; umieść nad warzywami.
Dodaj pomidory, bulion, ocet, sól, cukier, płatki pieprzu i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 20-25 minut lub do momentu, gdy soki z kurczaka będą klarowne, a sos zgęstnieje.