Ziemniaki faszerowane boczkiem i groszkiem

Ziemniaki faszerowane boczkiem i groszkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ziemniaków nadziewanych boczkiem i groszkiem. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 703 kalorie, 28g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka grochu, masło, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziemniaki Faszerowane Szpinakiem I Boczkiem, Ziemniaki Faszerowane Boczkiem Jalapeno, oraz Ziemniaki faszerowane bekonem i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. ziemniaki szoruj, dobrze osusz i przekłuj kilka razy widelcem. Kuchenka mikrofalowa na 4 minuty na wysokości. Obróć ziemniaki i gotuj jeszcze 4 minuty. Obróć ponownie, gotuj na niskim poziomie przez 2 minuty, obróć i gotuj kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Przenieść ziemniaki na powierzchnię roboczą i przykryć miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odstawić na 5 minut.
4
Pokroić 1/4 cala "pokrywkę" z góry każdego ziemniaka; wyrzucić. Małą łyżeczką wyjmij miąższ, pozostawiając skorupę z 1/4-calową "ścianką" miąższu.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
5
W dużej misce wymieszać wymieszane ziemniaki z masłem, solą, pieprzem i mlekiem. Rozgnieść widelcem aż do wymieszania (mieszanina powinna być gruba). Wymieszać z boczkiem, groszkiem i 1 szklanką sera. Skórki ziemniaczane napełnij równymi ilościami mieszanki ziemniaczanej. Top z pozostałym serem i piec, aż ser topi się i nadzienie jest rozgrzany, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn