Ziemniaki faszerowane boczkiem i groszkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ziemniaków nadziewanych boczkiem i groszkiem. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 703 kalorie, 28g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka grochu, masło, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziemniaki Faszerowane Szpinakiem I Boczkiem, Ziemniaki Faszerowane Boczkiem Jalapeno, oraz Ziemniaki faszerowane bekonem i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. ziemniaki szoruj, dobrze osusz i przekłuj kilka razy widelcem. Kuchenka mikrofalowa na 4 minuty na wysokości. Obróć ziemniaki i gotuj jeszcze 4 minuty. Obróć ponownie, gotuj na niskim poziomie przez 2 minuty, obróć i gotuj kolejne 2 minuty.
Przenieść ziemniaki na powierzchnię roboczą i przykryć miską.
Pokroić 1/4 cala "pokrywkę" z góry każdego ziemniaka; wyrzucić. Małą łyżeczką wyjmij miąższ, pozostawiając skorupę z 1/4-calową "ścianką" miąższu.
W dużej misce wymieszać wymieszane ziemniaki z masłem, solą, pieprzem i mlekiem. Rozgnieść widelcem aż do wymieszania (mieszanina powinna być gruba). Wymieszać z boczkiem, groszkiem i 1 szklanką sera. Skórki ziemniaczane napełnij równymi ilościami mieszanki ziemniaczanej. Top z pozostałym serem i piec, aż ser topi się i nadzienie jest rozgrzany, o 10 protokół.