Tort Czekoladowo-Kremowy

Tort Czekoladowo-Kremowy
Jeśli 72 grosze za porcję spada w budżecie, tort czekoladowy krem może być wybitny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Ten przepis służy 16. Jeśli masz kakao do pieczenia, ciężka śmietana do ubijania, ciasto czekoladowe mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Czekoladowy tort migdałowy z polewą czekoladową z bitą śmietaną, Tort Czekoladowo-Orzechowy, oraz Tort Czekoladowo-Śmietankowy.

Instrukcje

1
Przygotować i upiec ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając dwóch natłuszczonych i mąki 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce ubij śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać cukier cukierniczy; ubijać do uzyskania sztywnych szczytów. W innej misce, beat twarogu i masła, aż będzie gładka. Stopniowo ubijaj w cukrze cukierniczym, kakao i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Pokrój każde ciasto poziomo na dwie warstwy.
5
Ułożyć dolną warstwę na talerzu, a na wierzchu jedną trzecią śmietany do ubijania. Powtórz warstwy dwa razy. Wierzch pozostałą warstwą ciasta. Wierzch mrozu z serem śmietankowym. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Serek śmietankowySerek śmietankowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn