Tilapia Scampi

Tilapia Scampi
Tilapia Scampi jest przepis śródziemnomorski, który służy 4. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 479 kalorii, 35g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, pietruszki, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krewetki z czosnkiem, Chiles i miętą: Scampi con Aglio, Peperoni e Nepitella, Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones), oraz Paris Village Tilapia Filet-położony w Las Vegas Paryż sprawia, że specjalny filet Tilapia.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C); przygotuj naczynie do pieczenia za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połączyć masło, sok z cytryny, i czosnek w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski; podgrzewać w kuchence mikrofalowej w 10-sekundowych krokach, aż masło jest całkowicie stopiony i czosnek zmiękł, mieszając między każdą sesją, o 1 minuta łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Tilapię układamy na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia; polewamy filety masłem, upewniając się, że są równomiernie przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Natkę pietruszki posypać tilapią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
TilapiaTilapia
5
Piec w nagrzanym piekarniku, obracając filety co 10 minut, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem, w sumie około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn