Tilapia Pitas wymaga około 37 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.68 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, mielony pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 106 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones), Paris Village Tilapia Filet-położony w Las Vegas Paryż sprawia, że specjalny filet Tilapia, oraz Tex-Mex Pitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj majonez, włoski sos, ser feta i anchois. Doprawić pieprzem cayenne, czarnym pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski Dressing
1 Całe świeże Jalapeno
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Wymieszać, aż dobrze wymieszane, a następnie odstawić.
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieścić filety tilapia na patelni, i doprawić pieprzem cytrynowym, sól i cayenne. Smażyć, aż zbrązowieje z każdej strony, a płatki rybne łatwo widelcem, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Tilapii
Pieprz Cytrynowy
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Ciepłe pieczywo pita w tosterze lub w kuchence mikrofalowej, aby zmiękczyć. Otwórz od strony cięcia, aby uzyskać kieszenie. Połówki chleba pita napełnij sałatą, cebulą i filetami z tilapii, a następnie polej sosem z sera feta.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.