Tepary fasola i koper włoski Ragout
Tepary fasola i koper włoski Ragout może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 169 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz koszerną sól, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ossobuco z fasolą w stylu toskańskim i Ragoutem z kopru włoskiego, Ragout z wieprzowiny i kopru włoskiego, oraz Ragout z kurczaka, kopru włoskiego i pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę namoczyć na noc w średniej misce z 1 qt. wody; lub gotować w średnim garnku z 1 qt. woda 2 minuty, a następnie zdjąć z ognia i odstawić, pokryte, 4 godziny.
Połówki kopru włoskiego wzdłuż, następnie cienko pokroić wzdłuż, odrzucając rdzeń. W średnim rondlu podsmażyć koper włoski z 1 łyżką. olej na średnim ogniu, aż krawędzie będą brązowe, 7 do 10 minut.
Wlać do miski; schłodzić do momentu użycia.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę. olej, marchew, i cebula na patelni; saute aż zacznie brązowieć, o 8 protokół.
Dodać fasolę i płyn, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu do miękkości, 1 1/2 do 1 3/4 godzin, mieszając od czasu do czasu i dodając trochę więcej wody, jeśli fasola zacznie wyglądać na suchą. Wymieszać z solą, 2 łyżeczki. tymianek i plastry kopru włoskiego; powrót do gotować na wolnym ogniu i gotować około 10 więcej minut.
Posiekaj tyle liści kopru włoskiego, aby uzyskać 1 łyżkę. i wymieszać z fasolą z pozostałą 1/2 łyżeczki. tymianek.
* Kup od nativeseeds.org, ranchogordo.com, lub anasazibeans.com