Tatar żółty z boczkiem i sosem mandarynkowym to bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 1342 kalorii, 56g białka, oraz 100 g tłuszczu na porcję. Na $4.9 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz trybula, gałązki tymianku, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka Z Buraków I Mandarynek Z Sosem Żurawinowym, Sałatka Z Buraków I Mandarynek Z Sosem Żurawinowym, oraz Sałatka Z Rukoli Z Sosem Tangerine Tequila.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: 2 1/2-calowa forma pierścieniowa
2
W przypadku sosu z boczku i mandarynki: przecedzić sok z mandarynki przez sitko siatkowe do małej patelni saute. Doprowadzić sok na wolnym ogniu i zmniejszyć do konsystencji syropu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Mandarynek
Mandarynka
Boczek
Sok
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Patelnia
3
Wyjąć z ognia i ostudzić.
4
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu. Gotować boczek w odrobinie oliwy z oliwek, aż chrupiące, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Przełożyć do ręczników papierowych, aby odcedzić, rezerwując tłuszcz z patelni w małej misce.
W przypadku crostini: rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Toast nasiona kopru włoskiego w małej patelni saute na średnim ogniu, aż pachnące, o 3 protokół, a następnie zmielić w młynku do przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru Włoskiego
Crostini
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Patelnia
8
Obie strony plasterków bagietki posmarować odrobiną oliwy z oliwek i obficie doprawić solą, czarnym pieprzem i zmielonymi nasionami kopru włoskiego. Grill, aż chleb jest tosty, 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Mielony
Pieprz Czarny
Oliwa Z Oliwek
Bagietka
Chleb
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
Usunąć i zarezerwować.
1
Połącz yellowtail, pietruszka, kapary, ocet, musztarda, chipotle puree, szalotki, tymianek, szalotki, sok z cytryny i mżawka oliwy z oliwek w dużej misce. Wyreguluj przyprawę solą i czarnym pieprzem. Płyta z formy pierścieniowej.
Skropić część dressingu wokół talerza i udekorować zarezerwowanymi kawałkami boczku. Ubrać krew byka i trybula z odrobiną winegret, doprawić solą i czarnym pieprzem i użyć do dekoracji Tataru.