Tarta ze szparagami i pieczarkami

Tarta ze szparagami i pieczarkami
Tarta szparagowa i Pieczarkowa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 7G białka, oraz 32G tłuszczu. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, grubo zmielony pieprz, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 217 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Tarta ze szparagami i pieczarkami, Tarta Ze Szparagami I Pieczarkami, oraz Tarty Szparagowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozwałkuj każdy arkusz ciasta na powierzchni roboczejdo 10-calowego kwadratu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Pokrój każdy na 4 kwadraty.Za pomocą małego noża, obramować 1/2 cala (nie przecinać ciasta) wokół wnętrza każdego kwadratu. Ułóż kwadraty Na2 obramowane blachy do pieczenia. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Roztopić masło w ciężkich dużych patelni overmedium-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać grzyby; posypać 1/4 łyżeczki grubej soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Smażyć do miękkai lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
5
Przenieść grzyby do dużej miski; cool 15minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać szparagi, posiekany tymianek, skórkę cytrynową, 3/4 łyżeczki grubej soli i 1/4 łyżeczki pieprzu do grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
7
Wymieszać incrème fraîche i ser. DO AHEAD: Napełnianiemożna wykonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8
Pozycja 1 stojak w górnej trzeciej i 1 Stojak wbottom trzeciej piekarnika i rozgrzać do 204°. kopiec napełniania na szczycie placów ciasta, pozostawiając 1 / 2-calowy zwykły granicy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Piec tarty 12 minut. Odwróć arkusze.Kontynuuj piec tarty, aż skórki zostaną spuchnięte i złociste, a nadzienie zostanie gotowane przez około 10 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Talerze Transferto; dekoruj gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
11
* Sprzedawane w większości supermarketów i w sklepach spożywczych.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn