Tarta szparagowa i Pieczarkowa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 7G białka, oraz 32G tłuszczu. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, grubo zmielony pieprz, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 217 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Tarta ze szparagami i pieczarkami, Tarta Ze Szparagami I Pieczarkami, oraz Tarty Szparagowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozwałkuj każdy arkusz ciasta na powierzchni roboczejdo 10-calowego kwadratu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
2
Pokrój każdy na 4 kwadraty.Za pomocą małego noża, obramować 1/2 cala (nie przecinać ciasta) wokół wnętrza każdego kwadratu. Ułóż kwadraty Na2 obramowane blachy do pieczenia. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Roztopić masło w ciężkich dużych patelni overmedium-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać grzyby; posypać 1/4 łyżeczki grubej soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Smażyć do miękkai lekko rumiane, o 4 protokół.
Dodać szparagi, posiekany tymianek, skórkę cytrynową, 3/4 łyżeczki grubej soli i 1/4 łyżeczki pieprzu do grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Gruboziarnista
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku
7
Wymieszać incrème fraîche i ser. DO AHEAD: Napełnianiemożna wykonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
8
Pozycja 1 stojak w górnej trzeciej i 1 Stojak wbottom trzeciej piekarnika i rozgrzać do 204°. kopiec napełniania na szczycie placów ciasta, pozostawiając 1 / 2-calowy zwykły granicy.
Piec tarty 12 minut. Odwróć arkusze.Kontynuuj piec tarty, aż skórki zostaną spuchnięte i złociste, a nadzienie zostanie gotowane przez około 10 minut dłużej.