Tarta Z Pesto Pomidorowego
Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 22g tłuszczu i w sumie 240 kalorii. Ten przepis służy 6. Za 67 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką majonez, parmezan, pomidory śliwkowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Z Cukinii, Pomidorów I Pesto, Tarta z parmezanem z pesto z pomidorów i bazylii, oraz Tarta z pesto pomidorowego ze skórką kalafiorową dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwiń ciasto.
Rzuć do 14-calowego. x 12-W. prostokąt; przenieść na nie natłuszczoną blachę do pieczenia. Krawędzie fletu; nakłuć dno widelcem.
Piec w temperaturze 425° przez 6-8 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Posyp 1 szklanką sera mozzarella; na wierzch z pomidorami. W małej misce wymieszaj majonez, parmezan, pesto, pieprz i pozostałą mozzarellę do zmiksowania; posmarować pomidorami.
Piec 10-12 minut dłużej lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa, a nadzienie będzie musujące.