Faszerowana słodka papryka
Nadziewane papryka słodka może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, lacto ovo wegetariański i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 170 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz paprykę, oliwę z oliwek, kulki g mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 94% to danie jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Faszerowana Słodka Papryka, Mini Papryka Słodka Faszerowana, oraz Papryka Słodka Faszerowana Taco.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię z grilla lub patelni na gorąco. Otrzyj zewnętrzną część papryki oliwą z oliwek.
Dodać paprykę z mozzarellą, oliwkami, oregano i czosnkiem i skropić odrobiną oliwy z oliwek, jeśli chcesz.
Pop na grillu, nadziewane-side up przez 12-15 minut, aż pieprz jest ładnie zwęglone (lub pieczone w piekarniku w 220C / 200C wentylator / Gaz 7 przez ten sam czas).