Tarta Z Orzechami Potrójnymi
Potrójna tarta orzechowa wymaga około 55 minut od początku do końca. Ten przepis wegetariański serwuje 16 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka slivered migdały, cukier, ciężkie ubijanie śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na nie tak super spoonacular wynik 21%. Podobne przepisy obejmują Potrójna Tarta Czekoladowa, Potrójna Tarta Jagodowa, oraz Tarta Czekoladowa Potrójnie Orzechowa.
Instrukcje
Włóż mąkę do robota kuchennego.
Dodaj masło i serek śmietankowy; przykryj i pulsuj, aż mieszanina utworzy kulkę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do łatwego w obsłudze.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto. Naciśnij na dole i do góry po bokach nieobrobionego 11-in. patelnia karbowana z wyjmowanym dnem; krawędzie wykończeniowe. Wypiekane ciasto z podwójną grubością folii o dużej wytrzymałości.
Piec w temperaturze 450° przez 10 minut. Fajne na drucianym stelażu. Zmniejszyć ciepło do 400°.
W dużym rondlu połączyć brązowy cukier, masło, miód i cukier. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż masło się roztopi. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać 1 minutę dłużej.
Zdjąć z ognia; wymieszać z orzechami i 2 łyżkami śmietany.
Piec w temperaturze 400° przez 10-12 minut lub do uzyskania bąbelków. Fajne na drucianym stelażu.
W małej miseczce ubić pozostałą śmietanę, aż powstanie sztywny pik; podawać z tartą.