Tajski Gulasz Curry Z Kurczaka

Tajski Gulasz Curry Z Kurczaka
Przepis tajski gulasz Curry z kurczaka może zaspokoić indyjskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 7 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 53 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło tę zupę. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz zmielonego kurczaka, mleko kokosowe, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Gulasz Rybny Thai Red Curry, Tajski gulasz Curry z indykiem i cukinią, oraz Bezmięsny Poniedziałek: Bataty & Tofu Thai Curry Gulasz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciepła 1 Łyżka. olej na patelni na średnim ogniu. Pieczarki smażyć na złoty kolor, 15 do 17 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj 1 Łyżkę. olej do patelni. Marchew podsmażyć do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj pozostałą 1 łyżkę. olej do patelni. Podsmażyć szalotki, mieszając, aż zmiękną, 2 do 3 protokół. Mieszać w czosnku; podsmażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać kurczaka; smażyć aż gotowane przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
7
Wymieszać z bulionem, sosem rybnym, sosem sojowym, mlekiem kokosowym i curry; w razie potrzeby dodać trawę cytrynową. Włączyć ciepło do średniej wysokości; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do średniej i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sos RybnySos Rybny
Eliksir GEliksir G
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
8
Zdjąć z ognia, wyrzucić trawę cytrynową i wymieszać z ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
9
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 7 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn