Słodko-pikantne żeberka

Słodko-pikantne żeberka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj słodko-pikantnych żeberek Fall-Off-the-Bone. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 89g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 1037 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje $3.49 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś SOS sriracha, cebulę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Odpadają żebra kostne, Fall-off - the-Bone short żebra, oraz Fall Off the Bone Oven Ribers dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 135°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść mięso żebra bokiem w dół na desce do krojenia. Zlokalizuj cienką membranę pokrywającą stojak. Ta membrana może być twarda po ugotowaniu. Aby usunąć, użyj noża, aby delikatnie wsunąć membranę, a następnie za pomocą palców odciągnąć membranę od kości. Jeśli śliskie lub trudne do usunięcia, użyj ręcznika kuchennego, aby chwycić membranę i pociągnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
NóżNóż
3
Doprawić obie strony żeber solą i pieprzem; umieścić na dużej patelni do pieczenia. (Może być konieczne przecięcie żeber na pół, aby zmieściły się na patelni). Przykryć 2 arkusze folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Pieczeń 3 godziny 30 minut do 4 godzin lub aż wieprzowina łatwo spada z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
5
Aby zrobić sos barbecue, w rondlu 2-quart, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodaj cebulę, gotuj i mieszaj, aż będzie przezroczysta. Wymieszać z kminkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KminekKminek
CebulaCebula
7
Dodać ketchup, brązowy cukier, sos Sriracha i ocet; mieszać do połączenia. SOS doprawić solą. Gotować 2 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SrirachaSriracha
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
OcetOcet
SOSSOS
SólSól
8
Wyjąć żeberka z piekarnika; odkryć. Obficie posmaruj obie strony żeber sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przesuń stojak piekarnika do górnej pozycji stojaka w piekarniku; Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Żeberka Broil 3 do 4 minut lub tylko do momentu SOS zaczyna karmelizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia25
Magazyn