Szwajcarska Chard i Ricotta Crostata

Szwajcarska Chard i Ricotta Crostata
Szwajcarski Chard i Ricotta Crostata wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 20g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.34 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz boćwinę szwajcarską, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Penne ze szwajcarską Chardą i ricottą, Omlet Ricottan z Chardą Szwajcarską, oraz Makaron Ricottan i Szwajcarski Chard.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połączyć mąkę, parmezan, mascarpone, sól, cayenne i masło w misce robota kuchennego i puls, puls, puls, aż wygląda bardzo suchy i kruchy - co lubię nazywać etap parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać jajka i pulsować, aż mieszanina tworzy piłkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Wyjąć ciasto z robota kuchennego i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Obficie posmarować dużą patelnię saute oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i doprowadzić patelnię na średnim ogniu. Kiedy czosnek stał się złoty brąz i jest bardzo aromatyczny usunąć go i odrzucić, spełnił swoje przeznaczenie czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Dodaj Szwajcarskie łodygi chard, por i 2 do 3 łyżek wody i doprawić solą. Gdy woda wyparuje, a łodygi i pory są miękkie, dodaj liście. Przyprawić liście solą i podsmażyć, aż będą bardzo miękkie i zwiędłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
9
W dużej misce połączyć ricotta, parmezan, jajka, cayenne i szwajcarskiej mieszaniny chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Przez CiastoPrzez Ciasto
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Wymieszać, aby dokładnie połączyć. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby (będzie). Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
11
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Wyjąć ciasto z lodówki i pozostawić do ogrzania na około 10 do 15 minut, to sprawi, że będzie to naprawdę dużo łatwiejsze do rozwałkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
13
Odkurz dużą czystą powierzchnię roboczą mąką i rozwałkuj ciasto w duże koło o grubości około 1/4 do 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
14
Ciasto przełożyć na duży arkusz wyłożony papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
15
Połóż ciasto na płasko, nie martw się o zwis po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
16
Umieść nadzienie w dużym okręgu na środku rozwałkowanego ciasta, pozostawiając 3 do 4-calową granicę ciasta wzdłuż zewnętrznej krawędzi. Złożyć ciasto wokół nadzienia, aby uzyskać "ciasto z wolnej formy".
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
17
Umyć wierzch ciasta umyć jajkiem i piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa będzie jędrna, złotobrązowa i błyszcząca, około 45 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
18
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na 10 do 15 minut przed krojeniem, pozwoli to na łatwiejsze krojenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
19
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
20
Co za wspaniały lunch!!!
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn