Szwajcarski Chard i Ricotta Crostata wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 20g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.34 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz boćwinę szwajcarską, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Penne ze szwajcarską Chardą i ricottą, Omlet Ricottan z Chardą Szwajcarską, oraz Makaron Ricottan i Szwajcarski Chard.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połączyć mąkę, parmezan, mascarpone, sól, cayenne i masło w misce robota kuchennego i puls, puls, puls, aż wygląda bardzo suchy i kruchy - co lubię nazywać etap parmezanu.
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i doprowadzić patelnię na średnim ogniu. Kiedy czosnek stał się złoty brąz i jest bardzo aromatyczny usunąć go i odrzucić, spełnił swoje przeznaczenie czosnku.
Dodaj Szwajcarskie łodygi chard, por i 2 do 3 łyżek wody i doprawić solą. Gdy woda wyparuje, a łodygi i pory są miękkie, dodaj liście. Przyprawić liście solą i podsmażyć, aż będą bardzo miękkie i zwiędłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
(i Tylko Porcje)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
9
W dużej misce połączyć ricotta, parmezan, jajka, cayenne i szwajcarskiej mieszaniny chard.
Połóż ciasto na płasko, nie martw się o zwis po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
16
Umieść nadzienie w dużym okręgu na środku rozwałkowanego ciasta, pozostawiając 3 do 4-calową granicę ciasta wzdłuż zewnętrznej krawędzi. Złożyć ciasto wokół nadzienia, aby uzyskać "ciasto z wolnej formy".
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
17
Umyć wierzch ciasta umyć jajkiem i piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa będzie jędrna, złotobrązowa i błyszcząca, około 45 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)