Szpinak i czerwona papryka Calzones
Szpinak i papryka Calzones może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 599 kalorii, 24g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek, ciasto na pizzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szpinak I Pieczona Czerwona Papryka Calzones, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260° z regałem w najniższej pozycji.
Posypać mąkę kukurydzianą na dużej blasze do pieczenia.
Cebulę ugotować z 1/4 łyżeczki soli w 2 łyżkach oleju na dużej patelni ciężkiej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie brązowieć, 8 do 10 minut.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnący, ok. 1 minuty.
Dodać szpinak i gotować, często mieszając, aż zwiędnie, o 2 protokół. Wymieszaj czerwoną paprykę, oliwki i pieprz do smaku.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta na 14-calową rundę, a następnie pokrój na ćwiartki.
Rozwałkuj 1 ćwiartkę na 8-calowy kwadrat (zachowaj pozostałe kawałki pokryte) i ułóż w najbliższym rogu. Umieść jedną czwartą nadzienia na dolnej połowie, pozostawiając 1-calową granicę, a na wierzchu 4 kawałki sera. Złożyć ciasto, aby zamknąć nadzienie. Uszczelnij krawędzie. Zaczynając od 1 rogu, rozciągnij szczelną krawędź Na Zewnątrz, szczypając i zwijając ciasto nad krawędzią, aby przypominało linę, pracując wokół.
Przełożyć na blachę do pieczenia. Dodać 3 więcej calzones w ten sam sposób.
Wytnij 3 otwory wentylacyjne w górnej części każdego i umyj pozostałą łyżką oleju.
Piec do złotego koloru, 13 do 15 minut. Schłodzić 5 minut przed podaniem.
Nadzienie (bez sera) można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.