Przepis Champagne Salmon & Fettuccine można zrobić w około 30 minut. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 5,76 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 775 kalorii, 33g białka, oraz 44g tłuszczu. Jest idealny do Sylwester. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś bulion z kurczaka, estragon, brut champagne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 61%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczony na jednej patelni sos kremowy Szampański Fettuccine z olejem truflowym, Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem szampańskim, oraz Łosoś w sosie szampańskim.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku gotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając szparagi podczas ostatnich 2 minut gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fettuccine
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Na dużej patelni wymieszaj wodę, bulion, 1 szklankę szampana, cebulę, estragon i 1/4 łyżeczki pieprzu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; dodaj filety i gotuj bez przykrycia przez 8-10 minut lub do momentu, gdy ryba łatwo się łuszczy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szampan
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Łosoś w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Dziki koń nieokiełznany Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir
Ten nieokiełznany Pinot Noir ma obfite aromaty wiśni, jeżyn i wanilii zmałe pikantne nuty. Jest bogaty w Dojrzałe owocowe smaki i giętkie garbniki, dzięki czemu dobrze komponuje się z duszonymi winem krótkimi żeberkami wołowymi, grillowanymi grzybami Portobello lub polędwicą z palonej wieprzowiny z malinową glazurą balsamiczną. Jest teraz pyszny i powinien ładnie dojrzewaćprzez następne pięć lat.