Syrop truskawkowy to dodatek do dania na 12 osób. Za 40 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 73 kalorie , 0 g białka i 0 g tłuszczu . Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Mieszanka cukru, syropu kukurydzianego, soku z cytryny i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest idealny na Dzień Matki . Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 12% wyniku , co nie jest aż tak spektakularne. Podobne przepisy obejmują syrop truskawkowy , syrop truskawkowy i syrop truskawkowy .
Instrukcje
1
Umieść truskawki w blenderze; przykryć i miksować aż do uzyskania puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Podania Pokruszony Ser Localli Lub Ulubiony Ser Tarty
2
Przenieść do małego rondla; dodać cukier, syrop kukurydziany, sok z cytryny i masło. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1 minutę. Usuń piankę. W razie potrzeby odcedź nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa Warzywna
1/2 Szklanki Grubego Cukru
1/2 Do 2/3 Szklanki Startego Sera Manchego, Kilka Garści
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Słoiki 7 Ball® Lub Kerr® Pint (16 Uncji) Z Pokrywkami I Opaskami