Rumieniące się Truskawkowe Babeczki

Rumieniące się Truskawkowe Babeczki
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezmlecznych do swojego pudełka z przepisami, Blushing Strawberry Cupcakes mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 76 kalorii . Za 33 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis podaje 48 porcji. Świetnie sprawdza się jako niedrogi deser. Jest idealny na Dzień Matki . Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i kup mieszankę do ciasta, cukier, ekstrakt waniliowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Ten przepis zachwycił 10 osób. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 10% punktacji , co jest wynikiem do poprawy. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj Blushing Strawberry Cupcakes , Blushing Strawberry Family Delight i Fresh Strawberry Swirl Cupcakes with Strawberry Buttercream .

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż 2 (24 sztuki) mini foremki na muffiny z papierowymi wkładkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
W blenderze wymieszaj truskawki (zostaw około 12 małych truskawek do dekoracji, pokrój każdą na
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
z 1/4 szklanki wody i puree, aż będzie gładkie. Puree powinno wynosić około 1 3/4 szklanki, jeśli nie, dodaj więcej wody. Odłożyć 1/4 szklanki puree do posmarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
W dużej misce za pomocą miksera elektrycznego ubijaj ciasto, białka jaj, olej roślinny i 1 1/2 szklanki puree z truskawek przez 2 minuty. Zdrap boki miski, aby upewnić się, że całe ciasto dobrze się wchłonęło. Za pomocą małej gałki do lodów napełnij foremki na muffiny do około 3/4 wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
6
Piec, aż wierzch będzie złoty, a wykałaczka włożona w środek będzie czysta, około 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Wyjmij foremki z piekarnika, aby lekko ostygły przed wyjęciem muffinów. Całkowicie ostudzić na kratce przed lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Lukier: W misce umieszczonej nad garnkiem z wrzącą wodą wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem wanilii i barwnika spożywczego. Ubijaj mikserem ręcznym na średniej prędkości, podczas gdy mieszanina gotuje się, aż utworzą się szczyty, gdy ubijaki zostaną podniesione z miski, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Zdejmij miskę z ognia i dodaj waniliowy i czerwony barwnik spożywczy do pożądanego różowego odcienia. Posmaruj babeczki kolorowym lukrem i udekoruj każdą cząstką truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Cream Sherry, Wino Porto, Moscato Dasti

Jeśli chodzi o babeczki, to kremowe sherry, wino porto i Moscato d'Asti to moje ulubione dania. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Solera z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn