Syrop szczupakowy
Syrop szczupakowy jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 1G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 7 fanów. Jeśli masz brązowy cukier, syrop kukurydziany, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Pieczony Szczupak Północny, Kotlety Szczupakowe Północne, oraz Sałatka Z Rynku Szczupakowego.
Instrukcje
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z jabłkami, brązowym cukrem, syropem kukurydzianym, cynamonem i orzechami pekan. Podczas bulgotania zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu, aż jabłka będą miękkie, a syrop lekko zgęstnieje, 10 do 15 minut.