Syrop szczupakowy

Syrop szczupakowy
Syrop szczupakowy jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 1G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 7 fanów. Jeśli masz brązowy cukier, syrop kukurydziany, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Pieczony Szczupak Północny, Kotlety Szczupakowe Północne, oraz Sałatka Z Rynku Szczupakowego.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z jabłkami, brązowym cukrem, syropem kukurydzianym, cynamonem i orzechami pekan. Podczas bulgotania zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu, aż jabłka będą miękkie, a syrop lekko zgęstnieje, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn